Kunne du spist dette?

mat

Lammeburger med sopp

 

 

 

 

INGREDIENSER

600 g lammekjøttdeig

2 ts salt

2 båter finhakket hvitløk

2 ts malt spisskummen

1 ts malt pepper

2 ss olivenolje

100 g fersk sopp , gjerne kantareller

4 skiver surdeigsbrød

2 ss grov sennep

50 g frisk spinat

1 stk løk i skiver

200 g snøfrisk naturell eller myk chèvre

3 ss tyttebærsyltetøy

4 kvist frisk timian (kan sløyfes)

1⁄4 ts pepper

 

Slik gjør du:

1. Bland kjøttdeig godt med salt, hvitløk og krydder. Del den i fire like store deler, og form dem til runde, flate burgere. Stek dem i en middels varm stekepanne med olivenolje til de er gjennomstekt. Stek sopp i samme stekepanne, krydre med salt og pepper.

 

2. Rist brødskiver eller stek dem sprø i en stekepanne med litt olje. Smør på sennep. Ha på spinat og fordel soppen over. Legg på løkringer og burgerene.

 

3. Vend Snøfrisk og tyttebærsyltetøy lett sammen. Legg en stor skje på hver burger, ha over litt kvernet pepper og pynt eventuelt med frisk timian eller andre urter.

 

Skrevet av: Marte og Michelle

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service