Cake Pops!

cake_pop

Cake pops er veldig godt, og man blir heller ikke klissete på fingrene. Det er en kakebunn dekket over med smeltet sjokolade eller noe annet godt:)

 

 

 

 

Dette trenger du:

  • 100 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 egg
  • 1 ts. vanilje extract
  • 2, 5 dl mel
  • 1 ts. bakepulver
  • 100 g sjokolade
  • 3 dl melk

1. Miks smør og sukker sammen til det blir fluffy.
2. Ta fram egg som har stått litt i romtemperatur.
3. Tilsett så et egg om gangen og miks videre.
4. Bland sammen mel og bakepulver i en skål. Tilsett vanilje extract eller vanilje sukker i røra.
5. Tilsett melblandingen og melk,  og visp dette godt sammen.
6. Smelt sjokolade, og tilsett det i kakerøra.
7. Hell røra i en kledd form, spiller ingen rolle om den er stor eller liten. Inn i ovnen på 200 C i cirka 20 – 30 minutter.
8. La den bli litt avkjølt før du tilsetter sjokolade kremen. Du kan blande kaken med ferdig krem, nutella eller nugatti,
eller lage denne enkle sjokolade kremen

Sjokolade krem:

  • 100 g smør
  • 100 g sjokolade
  • 100 g melis

1. Smelt sjokoladen og hell det i en bolle sammen med smør og melis. Miks det noen minutter.
2. Tilsett kaken som du har smuldret opp i småbiter. Tilsett kokos, dajmkuler,  eller noe annet du liker. det skal være 100 g.
3. Lag små runde baller av kakerøra som du legger på en kledd bakeplate, eller bruk ferdige former. Sett det hele i fryseren
i 15 minutter.
4. Etter 15 minutter smelter du litt sjokolade i mikron. Dypp enden av en pinne  i den smeltede sjokoladen. Og dytt den
så rett i sjokoladebollen. Gjør dette med alle sammen.
5. Sett det hele i fryseren eller kjøleskapet til de har stivnet  og holder fasongen.
6. Velg hvilke type av sjokolade du vil bruke, og smelt den i mikron.
7. Dypp pinnen med sjokoladebollen i sjokolade hele 2 ganger. Beste måten å dyppe på er  først å duppe 1 gang,
vente noen sekunder og duppe en gang til.
8. La det dryppes av godt. Sett dem i en form etter ditt eget valg.

 

Hvis du liker å pynte dem gjør du etter følgene måte:

1. Dypp den 2 ganger i  smeltet sjokolade. La det dryppes av.
2. Rull den forsiktig i litt kakepynt. Det er vikig at sjokoladen nesten er tørr før du gjør dette. Hvis ikke blir det
nemlig ikke fint, for pyntet kan renne av om sjokoladen er for “våt”.
3. Når du har rullet den ferdig i pyntet, setter du den rett på pynten, slik at det nederste også blir dekket.
Videre plasserer du den i en liten form hvis du vil. 

 

Laget av: Emilie og Rebekka

Kilder: http://www.passionforbaking.no/

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service