Fristende oreokake!

Vi har lyst til å vise dere hvordan dere lager verdens beste oreokake! 
59796_822
INGREDIENSER:
Bunn
350 gr Oreokjeks
Krem
100 gr smør
200 gr Philadelphia Original
2.5 dl melis
Sjokolademousse
2 dl kremfløte
1 pk Freia Sjokolademousse med Melkesjokolade
2 dl melk
Topping
100 gr Oreokjeks
1.5 dl kremfløte
Pynt
1 ss sukker
Oreokjeks
Freia Non Stop Melkesjokolade
Du trenger blant annet
Freia Sjokoladesaus
bolle , visp, kjøkkenmaskin, springform (24 cm)
FREMGANGSMÅTE:
Bunn
Smelt smøret. Kjør kjeksen til en fin masse i kjøkkenmaskin og bland med smeltet smør.
Trykk massen utover i en springform, 24 cm.
Krem
Ha melis og romtemperert kremost i en bolle og visp til det blir en kremete masse.
Pisk fløten til stiv krem og bland dette sammen med Philadelphia massen. Smør kremen utover kjeksbunnen. Sett i kjøleskap.
Sjokolademousse
Knus kjeksen grovt.
Lag mousse som anvist på pakken, men med redusert melkemengde (se oppskrift). Bland inn kjeksen.
Helles over oreokaken som neste lag. Avkjøl.
Topping
Pisk fløte og sukker stivt. Bre kremen over kaken. Avkjøl.
Pynt
Pynt med hakkede Oreokjeks og Freia Non Stop. Servér gjerne med sjokoladesaus til.
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service