Vi tester påskeegg!

FOTO: Maiken Buer Johannessen

Vi har latt oss inspirere av en sak på Dagbladet.no, der de testet påskeeggene med og uten palmeolje. Vi har bestemt oss for å smake på de og se om de er like gode. Dagbladet ga terningkast 5 til Freia påskeegg med palmeolje og 3 til Nidar påskeegg uten palmeolje.

Nidar påskeegg

FOTO: Maiken Buer Johannessen

FOTO: Maiken Buer Johannessen

Sjokoladen var god, og fyllet smakte som Kinderegg. Det negative er at, det var

vanskelig å få fyllet ut av egget fordi det var hardt og det var litt for lite fyll i eggene.

Vi gir dette egget terningkast 4.

 

 

 

 

Freia påskeegg

FOTO:Maiken Buer Johannessen

FOTO:Maiken Buer Johannessen

Sjokoladen var vanlig freia sjokolade, det var mye mer smak i fyllet og det var mye luftigere.

Det negative er at det blir kvalmende å spise flere egg, så det holder med ett om gangen.

Vi gir egget terningkast 5.

 

Konklusjon

Ønsker du å være miljø- og samfunnsbevisst er Nidar sitt alternativ et valg det går an å leve med smaksmessig også.

 

God påske fra EUSA-redaksjonen på 9.trinn!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service