Sjokoladedrøm

chokolate_bw-2400px

Vi elsker alle sjokolade. Men går du ikke lei de samme gamle og kjedelige rutene? Vil du ikke at de skal se like gode ut som de smaker? – Jo, vi vet du vil. Derfor burde alle dere sjokoladeelskere der ute, fortsett å lese her.

Siden dette er et felles problem, har vi kommet på noen forskjellige måter å gjøre sjokoladen bedre enn før. Vi har laget tre forskjellige varianter som alle smaker fantastisk.

Den første sjokoladen vi lagde, passer til valentinsdag som du kan dele med en spesiell person, eller så kan du bare spise den selv, helt alene. Det er helt ok.

fullsizerenderDu vil trenge:

  • hvit sjokolade
  • melke hjerter (de som ser ut som strøssel, men er laget av hvit sjokolade, finnes i vanlige dagligvare butikker)
  • bakepapir
  • form/boks
  • skjele
  • skål (som tåler varme/kjeramikk)
  • noe å røre med

Begynn med å koke opp en skjele med vann. Putt sjokoladen i skålen, og la den smelte i vannbad mens du rører. Legg bakepapir i formen, og når sjokoladen er helt smeltet, heller du den i formen til den tykkelsen du ønsker. Strø på hjertene og sett sjokoladen i kjøleskap eller fryser til den er hard. Skjer opp sjokoladen i biter.

 

img_3282Den andre sjokoladen passer til bursdager, eller når du bare har lyst på en ny vri på den vanlige melkesjokoladen.

Du vil trenge:

  • melkesjokolade
  • smarties/non stop
  • + de samme redskapene som i forrige

Smelt sjokoladen og hell den i form med bakepapir. Strø på smarties og sett i kjøleskap. Skjer opp sjokoladen i biter.

 

img_3284Den siste sjokoladen kan du godt kalle litt sunnere enn de andre. Den passer fint til tur eller energi før trenig.

Du vil trenge:

  • mørk sjokolade
  • musli
  • + de samme redskapene som før

Smelt sjokoladen og hell halvparten av sjokoladen i form med bakepapir. Deretter strør du et lag med musli over sjokoladen, og heller resten av sjokoladen over dette igjen. Sett i kjøleskap og skjær opp i biter.

Dette er noen forslag vi har kommet på, men selvfølgelig kan du selv bruke hva du vil av sjokolade og topping. Kos deg med sjokoladen;)

Skrevet av Hedvig og Tuva

Bildene er private.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service