Daily Archives: 14. april 2015

Aldersgrense, når kan jeg gjøre hva?

uten navn

Fra du ble født har du dine egne rettigheter. Men når kan du gjøre hva? Her kommer en liste om hva du har rett til fra du er 0 til 21 år.

 

Lettjenete penger i sommeren?

sommerjobb

Nå har tiden kommet for å søke på en sommerjobb. Noen synes kanskje at dette er litt vanskelig, men her har vi noen tips til dere!

Moteeksperter: Michael Kors er ikke lenger kult…

michael-kors-bags-for-women

Det er verdens kjente merket Michael Kors er ikke lenger kult, mener ekspertene, som nå spår en mørk fremtid for merket i motebransjen. Michael Kors er rett og slett blitt for “vanlig” å se på gata.

Kasim er tilbake!

bb1d3fbe3ea9a1296287c85aa4e0bd27

Suksess serien Kasim Bæder er tilbake på VGTV. På søndag 12.april kom det en ny sesong, som er tøffere enn noen sinne. Følg Kasim og gjengen gjennom denne humoristiske serien.

Jnco Jeans?

last ned

Disse buksene ble brukt av ungdommer på 90-tallet. Tilfeldigvis vil disse buksene bli produsert igjen. 

Fast & Furious 7

Furious 7 Movie Poster

Fast & Furious gjengen kom igjen med en ny film for to uker siden. Spenningen og bilene er tilbake. Denne filmen gir deg snacksen i fanget og gjemmer action rundt hvert eneste hjørne. Spennende, nervepirrende og morsom er bare noen av ordene som passer til denne filmen.

Denne butikken er billigst!

FullMatkrig

De fleste handler på butikken nærmest hjemmet, men hvilken butikk er billigst? VG har gått ut og testet prisene på 75 ulike varer i fire ulike butikker. Nemlig Rema 1000, Coop Extra, Kiwi og Rimi.

Brownie i kopp

1545076-11-1372968671278
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service