Monthly Archives: september 2014

«Harry Potter»-stjernas tale tar internett med storm

heforshe-ew01

Den nye jobben til Emma Watson er tilknyttet til UN Women – FNs kvinneorganisasjon – og håpet var fra begynnelsen av at Watson skulle nå ut til unge kvinner ved å snakke om likestilling og unge kvinners rolle i samfunnet, også styrke kvinners rettigheter.

Elevers opplevelse

black-board

To elever fra 8b synes at det å gå på Eidsberg ungdomsskole er en god opplevelse. Fra 8f og 8d var det elever som synes det var spennende. 

Forsøpling på EUS – ikke bare elevenes skyld!

bilde 4

Det er elevene som får skylden for at det ligger søppel rundt i gangene. Det at gangene skal være tomme for søppel er både elevenes og lærernes ansvar. Lærere må si ifra til elevene som bare slenger fra seg søppel og følge med mer.

Voldelig propaganda av IS

haines

I dag er det veldig stor spenning i Irak og Syria. Den Islamske Stat (IS) bruker populære hashtags på  sosiale medier for å spre propaganda, blant annet der vestlige fanger blir brutalt myrdet ved halshugging. Nato og de vestlige landene vurderer å sende inn militære styrker for å stoppe dette.

Religiøs stat?

PicMonkey Collage

IS (islamsk stat)  står bak krigene i Nord-Irak. Skrur vi tiden 24 år tilbake til 1988 vil vi finne ut hva som skjedde i Halabja. Kan dette sammenlignes?

Indre Østfold staffeten

Her kommer det resultater fra Indre østfold staffetten i dag.

 

8 klasse jenter: 1. plass

8 klasse gutter: 2.plass

9 klasse jenter: 3. plass

9 klasse gutter: 2. plass

 

Vi gratulerer alle med kjempe god plassering og HURRA for 8.klasse jentene!

Kule Biler!

coollogo_com-39902556

Her har du 5 kule biler!

Kantinen er endelig i drift!

10681952_569711603158214_366660340_n

 

Vi på eusa har intervjuet noen av VGS sine elever, som nå driver kantinen. Det er vi på EUS veldig takknemlige for!

Cristiano Ronaldo vil tilbake til Manchester United neste sommer

ron
DEN BESTE: Cristiano Ronaldo, som nylig ble kåret til årets spiller av UEFA, kan ende opp med en retur til Manchester United neste sommer.

Gutten med de store drømmene

a-15-ans-martin-odegaard-brille-en-norvege_135445

Martin Ødegaard  (født 17. desember 1998) er en norsk fotballspiller som spiller for Strømsgodset Toppfotball i Tippeligaen og for Norge. Han er offensiv midtbanespiller, og er sønn av den tidligere Strømsgodset-spilleren Hans Erik Ødegaard. Han har tallet nr 6 på drakten  og er venstrebeint. Martin ble 10.april signert som 15-åring. Martin er til nå den yngste som noen gang har spilt for Norge.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service