Daily Archives: 9. mai 2014

Vår på eidsberg ungdomssole

Nå er det endelig vår på eidsberg ungdomsskole, og vi har lagd en film for å vise hvordan vi har det.  

Laget av: Kaja, Marthe og Sunniva

PL Forrige Uke: Everton v Manchester City og Manchester United v Sunderland

_72462187_manutd2

Sesongslutten er nær, og lagene kommer til å gi alt for å ta så mange poeng som mulig for å nå målene sine  i de kommende kampene. 

Thunder’s Kevin Durant vant hans første MVP!

kevin-durant-nba-kevin-durant-mvp-press-conference2

Oklahoma City – Kevin Durant har nok av scorings titler . Nå, endelig har han en Mest Verdifulle Spiller trofé å beholde med dem .

PL Denne Uka: Manchester City v West Ham og Liverpool Newcastle

sergio_aguero_2707445b

Etter Crystal Palace’s store comeback mot Liverpool forrige runde ligger alt an for at Manchester City skal ta tittelen. Men det er fortsatt mulig for Liverpool å ta tilbake toppen men det skal ser veldig mørkt ut.  Liverpool må vinne mot Newcastle og håpe på at Manchester City som kun har tapt en gang hjemme denne sesongen skal tape 3 poeng mot West Ham.

Frykter badeutfordring koster liv!

badet

Det har blitt veldig populært de siste dagene å utfordre venner og familie til og bade i sjøen innen 24 timer. Hvis ikke skylder de  hverandre noe. Helsevesenet i Norge mener dette kan være farlig.

Netflix + mer penger= ?

netflix

Netflix har annonsert at de vil øke måneds prisen fra 79 kr i måneden til 89 kr i måneden. Dette gjelder derimot bare nye medlemmer.

Spør Kim 2.0

th

Da har vi fått inn et spørsmål til denne uken! Det er jeg veldig glad for. Denne uken har jeg svart på et spørsmål om tannkrem!  Som sagt blir jeg aldri lei av deres spørsmål, så send en mail med et spørsmål som du lurer på! Mailadressen jeg bruker er eusaskoleavis.Kim@gmail.com 

Engasjer deg!

collage

Ungdom har egentlig ganske mye makt i samfunnet, men er de klar over det og bruker de den? Det finnes mange måter å engasjere seg på. Det går i alt fra politiske ungdomspartier, miljø organisasjoner og menneskerettighetaktivisme.
Dagens ungdom tenker mye på å tjene penger på det de gjør i disse organisasjonene tjener du kanskje ikke penger på å være medlem av, men vi kan love deg at du sitter igjen med mange andre gode opplevelser og erfaringer.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service