Daily Archives: 10. desember 2013

Feiret Norges nest største klatrenett

10Nyh1_side_Mysen__5221673a

Elevene ved Mysen barneskole kan glede seg over det nye store uteområdet. Nå klatrer de seks meter til værs. Det som er så fint når klatrestativet er så stort, er at mange kan være på det samtidig. I tillegg har ungene fått en tredimensjonal bil å boltre seg på.

Assasins’s Creed IV

assassins_creed_4_black_flag

Jeg har spilt det nye spillet i Assasin’s Creed sagaen en stund nå, og er klar for en anmeldelse. Jeg fikk spillet en liten stund etter at det kom ut men tror det går bra å anmelde det allikevel. Dette er det 6. spillet i serien om snikmorderne og tempelridderne.

Pilotskolen

Piloten

I dag har vi vært på pilotskolen og snakket med de som jobber der. Vi spurte litt om hvordan det gikk, og hvordan det er å jobbe der. Vi snakket med Tom-Andre Grefslie og Bjørn Arne Enger.

 

Intervju med Norges nye Kunnskapminister

IMG_1169

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Vi var utrolig heldige som fikk svar fra selveste Kunnskapminister, Torbjørn Røe Isaksen, på en av to valgfag dager. Vi sendte en epost til statsråden og han svarte bare et par timer etter med et kort og hyggelig svar: “Det var hyggelig. Dette må vi prøve å få til”. Intervjuet begynte med et godt håndtrykk og munterhet og dette fulgte hele veien gjennom.

Natteravnene grillet i natten

natte

Det er blitt en liten tradisjon at Natteravnene i Eidsberg fyrer opp grillen på Valdisplassen og holder det gående ut i nattetimene. Fredag serverte de igjen pølser til ungdom som var ute i den småkalde natten.

Topp 5 julefilmer

555555555

Det nærmer seg snart jul og hva passer vel bedre da enn en julefilm? Dette er noen av redaksjonens yndlings julefilmer. Kanskje dette er noen filmer du ikke har sett og får lyst til å se, eller kanskje dette er noen av dine favoritt julefilmer også…

Topp 10: Playstation 3 spill.

best-ps3-games-ever-inside-gaming-daily

Playstation 4 er ute nå, derfor tenkte jeg at vi skulle gå gjennom de 10 beste Playstation 3 spillene i mine øyne, Magnus sine øyne og faktiske Topp 10 Playstation 3 spill.

Anmeldelse: Bleach (Manga)

images

Bleach er en av de mest populære manga, og anime seriene. Det er en action og Bangsian fantasy. Fortellingen og tegningene er skrevet, og  tegnet av Tite Kubo.                                                          

Omvendt julekalender

1458878_440417976059232_316969256_n

Klasse 9c har valgt å ha en omvendt julekalender i år. Det går ut på at alle finner noe man ikke trenger eller ikke vil ha hjemme,  pakker det inn og gir det til noen som trenger det. 9c ga sine gaver til familiesenteret i Mysen.

Tips til billige julegaver!

LB-Julegaver-2012_249249c

Sliter du med å kjøpe julegaver til venner og familien?  Da har jeg løsningen akkurat her! Jeg og noen medelever har kommet med noen tips til de perfekte julegavene. Noe som både er fint, nyttig og BILLIG!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service