Category Archives: Film anmeldelser

Fletta du lett fikser selv- se videoen og prøv selv

I dag skal vi vise dere hvordan man kan lage den perfekte hverdagsflette. Nemlig en pariserflette. Pariserflette ble populært når selveste dronninga av Instagram Kim Kardashian, startet trenden på nytt for noen år siden. Ifølge Wikipedia ble pariserflette normalt på 1800-tallet, men har blitt mer vanlig de siste årene. Pariserflette har mange navn, den blir kaldt også for fiskebeinsflette og douche braid

FOTO: Maiken Buer Johannessen

FOTO: Maiken Buer Johannessen

Vi har sett Marcus og Martinus filmen!

Forsiden til filmen

Forrige fredag skrev vi om premieren på Marcus og Martinus filmen, og nå har vi sett den og skal komme med en filmanmeldelse.

JANUARSALG!

sale

FOTO: 568647

 Nå har Januarsalget ankommet, og jeg anbefaler på det høyeste å sjekke det ut!

Filmanmeldelse

missperegrinesmall

Denne spenningsfylte fantasifilmen fra Tim Burton ble godt tatt imot av publikum. Førpremierene dro in 1,2 millioner dollar, og i løpet av den første visningshelgen antar man at filmen tjente 25-30 millioner.

“Kongens Nei” – Norsk Oscar-kandidat

Filmplakat fra "Kongens Nei"

 

Kongens nei har fått veldig god kritikk av avisene rundt omkring. Blant annet av VG som ga filmen «et stort ja!». «Kongens nei» handler om andre verdenskrig og får deg virkelig til å være stolt av være en nordmann! Men for å finne ut om anmeldelsene var riktige, dro vi på kino for å se!

The Hunger Games: Mockingjay Part 2

image

The Girl On Fire er tilbake med kampen mot Capitol og president Snow! Med actionfylte og skrekkslagene scener, holder filmen publikum i transe.

Fast & Furious 7

Furious 7 Movie Poster

Fast & Furious gjengen kom igjen med en ny film for to uker siden. Spenningen og bilene er tilbake. Denne filmen gir deg snacksen i fanget og gjemmer action rundt hvert eneste hjørne. Spennende, nervepirrende og morsom er bare noen av ordene som passer til denne filmen.

Operasjon Arktis

opdrag arktis Operasjon Arktis er en veldig gripende og spennende actionfilm. Den er ulik fra andre norske filmer i handlingen og alle hovedpersonene er barn. Skuespillerne er blant annet Kaisa Gurine Antonsen som Julia, Ida Leonora Valestrand Eike som Ida og  Leonard Valestrand Eike som Sindre. Filmen  passer for barn og unge og er samtidig en perfekt familiefilm.

Silver Linings

11170611_det

Skuespillerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper lykkes stort i den kritikerroste filmen Silver Linings fra 2012. Bipolare Pat, spilles av Bradley, møter den gærne Tiffany, spilles av Jennifer, som nettopp har mistet mannen sin. Deres likheter og forskjeller gjør filmen til en morsom, eksentrisk og romantisk dramafilm.

Paranormal Activity: The Marked Ones

The Marked Ones er den sjette i Paranormal Activity serien. Den handler om en person som møter på et gammelt ritual sted og spøkelsene som der velger han som neste offer. Igjennom filmen skjer masse rart med hovedpersonen. For eksempel han våkner med et menneskelignende bitt på armen og han trekker en lang tråd ut an øyekroken. Paranormal Activity er en de beste grøsserfilmene du kan finne. Det handler om spøkelser som hjemsøker hus og nye familier flytter inn i de husene. Da blir en serie med rare ting satt igang. Alt fra dyner som blir dratt av og jenter som blir løftet i håret. I The Marked Ones får man vite parallelt med de grusomme begivenhetene i de første fire Paranormal Activity filmene. Handlingene finner denne gang sted i Oxnard, California. The Marked Ones er basert på det amme som de andre; Filmopptak som er blitt funnet med hendelser som har skjedd tidligere. Aldersgrensen er 15 år og det virker ok.Paranormal_activity_the_marked_ones

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service