Category Archives: Idrett

Kvelden du ikke vil gå glipp av!

I dag er det tredje gangen, HEIA cupen blir arrangert. Dette er en kveld i Eidsberghallen, du ikke vil gå glipp av!

FOTO: HK Eidsberg

FOTO: HK Eidsberg

Fotballandslaget, hvor gode er de?

Foto: Myheritage.no

Det har uten tvil vært høye krav til Norges herrelandslag, spesielt når vi snakker om resultater. Selve laget har ikke fått det til å fungere så bra sammen, men hva slags karrière har de som enkeltpersoner?

Wenger out?

Kilde: Wikipedia

Arsenals manager Arsene Wenger har vært i styrerollen i 21 år, og har vært med på mange oppturer og nedturer. Nå har han fått sterk motstand både på og utenfor banen. Mange fans vil ikke ha noe med ham å gjøre lenger. Dette er på grunn av hans dårlige resultater og at de rett og slett er lei av ham!

Golden League

FOTO: Leticia Hernandez

FOTO: Leticia Hernandez

I dag starter Golden League for det norske håndballandslaget. Dette er den tredje delene av turneringen, og det skjer i Frankrike. De to andre delen var i Danmark (oktober 2016) og Norge (november 2016). Norge har vunnet de to første delene og håper på seier i den siste delen av turneringen.

Rosenborg signerer “Lord” Bendtner!

Kilde: Wikipedia

Den norske fotballklubben Rosenborg har signert den danske fotballspilleren Niclas Bendtner. Bendtner blir hentet fra den engelske klubben Nottingham Forest, der han ikke har hatt så stor suksess.

Ny landslagssjef!

 

FOTO: Wikipedia

Svensken Lars Lagerbäck (68) har blitt den nye fotballtreneren til Norge, han har tidligere vært treneren til Sverige og Island. Lagerbäck førte Island til kvartfinale, i fotball EM sommeren 2016 i Frankrike.

Dette er overgangene i januarvinduet!

cgu3j4_wsaaxc-2

Nå har det vært et overgangsvindu i fotballverden! Her har vi samlet sammen overgangene som ble gjort i premier league vinduet!

Hva mener ungdommen om Johaug saken?

Bilderesultat for therese johaug dop

Bilde av: Sławek

Johaug testet positivt på det anabole steroidet clostebol den 16 september 2016, leppekremen inneholdte et stoff som står på dopinglisten. Selv mener hun at hun ikke er skyldig i saken. Nå risikerer hun utestengelse fra langrennssporten i lang tid fremover! Vi har intervjuet noen åttende klassinger om hva de mener om saken.

Martin Ødegaard første kamp i Heerenveen!

tb9dcf67

For noen dager siden fikk den unge nordmannen Martin Ødegaard sin startplassdebut, og alle ser ut til like han og hans spillestil. 

“Super-Svendsen” slår tilbake

FOTO: Mens Pursuit

FOTO: Mens Pursuit

Onsdag 11. januar var det 4×7,5km skiskyting staffet for menn i Ruhpolding. Russland hadde full kontroll på seieren helt til siste skyting.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service